• Tekstschrijven

  Of het nou gaat om het schrijven van redactionele artikelen voor een (huis-aan-huis)krant, tijdschrift of website of commerciële teksten voor advertorials of advertenties; ik weet uw wensen om te zetten in een goed verhaal.
 • Eindredactie

  Een extra paar ogen nodig om nog even over de tekst voor de flyer, folder of brochure te kijken? Zijn bestaande teksten toe aan een opfrisbeurt of dient een tekst te worden ingekort? Ik ga er graag mee aan de slag.
 • Social media

  Wil je als ondernemer graag actief zijn op social media, maar ontbreekt hiervoor de tijd? Ik neem deze zorg graag uit handen. Gezamenlijk kijken we welke kanalen relevant zijn voor je onderneming.
 • Bloggen

  Steeds meer bedrijven zetten een blog in als communicatiemiddel. En waarom ook niet. Bloggen vergroot de relevantie van jouw website in de Google search ranking, waardoor je als ondernemer beter zichtbaar en vindbaar bent. Laat door middel van je blog zien wie je bent als organisatie en waar je goed in bent. Speel in op de interesse van je doelgroep en breng interessante verhalen over jouw vakgebied onder de aandacht.
 • Fotografie

  Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Naast een pakkende tekst maakt een passende foto het plaatje compleet.