Voedie

De afgelopen jaren is de liefde voor koken (en eten!) toegenomen. Er is zoveel te ontdekken op het gebied van recepten, eetpatronen, nieuwe producten, wetenwaardigheden etc. en dat wil ik graag met anderen delen op mijn eigen blog Voedie.

Screenshot Koken.blog

Voor koken.blog schrijf ik wekelijks meerdere blogs over culinaire zaken. Dit varieert van recensies van kookboeken, tot blogs over onderwerpen als superfoods en raw taarten. Ik onderzoek graag nieuwe trends op het gebied van food en schrijf veel over gezonde voeding.

Screenshot Rond Huis aan Huis

Als eindredacteur ben ik verantwoordelijk voor de gehele redactionele invulling van Rond Huis aan Huis. Deze nieuwe huis-aan-huiskrant verschijnt maandelijks in de wijken Rijkerswoerd, Elderveld, De Laar Oost, De Laar West, Vredenburg, Eimersweide, Holthuizen, Schuytgraaf, Kronenburg, Appelgaard en Elden. Oplage: 23.500 exemplaren

Voorbeeld persbericht

Ondernemers, verenigingen, stichtingen of andere partijen die wat extra media-aandacht kunnen gebruiken voorzie ik van heldere aantrekkelijke teksten en eventueel foto’s die vervolgens ook door mij naar de diverse media wordt verzonden.

Food Film Festival

Tijdens het Food Film Festival is een redactie continu aan het werk om de website te voorzien van verslagen van alle activiteiten die tijdens dit festival plaatsvinden.

Sport in de Stichtse Vecht en Sportinterviews

Sport in de Stichtse Vecht/Sportinterviews

Voor de website www.sportinterviews.nl en het magazine Sport in de Stichtse Vecht deed ik interviews met allerlei sporters, van amateurs tot kanshebbers op de Olympische spelen.

Ilja Strik